Excel.lent cap de setmana de primavera a La Molina i Vall de Núria


Telecabina La Molina

La Molina, Vall de Ribes va obrir el dissabte 7 de juny diverses instal.lacions de l’estació entre les que es compta el Bikepark que va registrar una afluència rècord. Van ser més de 600 riders durant el cap de setmana, uns 300 diaris que van gaudir dels vuit descensos (de nivell alt, mig i baix) que sumen 23 quilòmetres de recorreguts i uneixen la sortida de la part alta del Telecabina de la Tosa amb l’aparcament de Cap de Comella.

Ha estat un bon cap de setmana preludi del que serà La Molina, Vall de Ribes amb les instal.lacions del Bikepark i Telecabina obertes també entre setmana a partir del 28 de juny. L’estació estarà a ple funcionament a partir del 5 de juliol. De totes maneres, per als propers caps de setmana i festius fins arribar al darrer cap de setmana de juny, l’estació ceretana té oberts a més del Bikepark (traçats, lloguer i escola) el Telecabina per a passejos, el Parc d’Aventura als Arbres i el tubbing. De cara la pont de Sant Joan, es reforçaran les activitats infantils amb la nova atracció de jumping, laser combat i els llits elàstics a la zona infantil de la base del Telecabina.

Telecabina La Molina1

El dia 10 de juny es la data límit per a comprar el forfet de temporada d’estiu del Bikepark a preu de promoció de 129,00€ (preu tarifa 172€) i per a infant el forfet infantil de Bikepark també està rebaixat i surt per tan sols 80,00€ (preu tarifa 99,50€). Entre l’11 de juny i l’1 de juliol els preus també estaran rebaixats amb un cost de 150,50€ adult i 92€ infant.

La bona meteorologia i el cap de setmana llarg per a molts va permetre una gran quantitat de visites a l’estació del Grup FGC de Vall de Núria, Vall de Ribes. Més de 3.800 persones van gaudir d’aquest indret tan especial on no hi ha cotxes i només s’hi arriba des de Ribes de Freser, Vall de Ribes en tren cremallera. Més de 240 nens van també descobrir tots els racons del Parc Lúdic on hi ha nombroses activitats d’aventura.

Pel que fa a l’allotjament, a l’Hotel del Santuari és va superar de mitja el 80% arribant a posar el rètol de complet el dissabte nit. Vall de Núria és un destí molt apreciat durant la primavera i l’estiu ja que permet viure la tranquil·litat de l’alta muntanya en estar encerclada de pics que freguen els 3.000 m i disposar de tots els serveis de cara al turisme familiar a la zona del Santuari.

La Vall de Ribes, situada al nord-oest de la comarca del Ripollès i comprèn els municipis de Campelles, Planoles, Pardines, Queralbs, Toses i Ribes de Freser. Els sis conformen tota la Vall de Ribes, un entorn ric amb recursos, tot l'any. La Vall de Ribes no té preu! Consorci de Turisme de la Vall de Ribes: La riquesa ecològica de l’entorn és el principal atractiu de la zona, l’aigua és present en qualsevol racó prenent la forma de font, doll o torrent. La vegetació típica de l’alta muntanya voreja els camins... El Consorci està conformat per diferents representants del sector públic i privat de la Vall de Ribes en general. (CAST) El Consorcio está conformado por diferentes representantes del sector público y privado de la Vall de Ribes en general. (ENGLISH) The Consortium consists of representatives of different public and private sectors of the Valley.

Tagged with: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Arxivat a Notícies La Vall de Ribes

Deixa un comentari

Blog la Vall de Ribes… no té preu!
La Porta dels Pirineus

Foto: Resguard dels Vents

Follow La Vall de Ribes on WordPress.com
Oficina de Turisme de La Vall de Ribes
972 72 77 28
Horaris:
Dimarts a Dijous:
10h-14h i 16h-18h
Divendres i Dissabte:
10h-14h i 16h-20h
Diumenge:
10h-14h
Esports de neu a la #vallderibes
La Vall de Ribes i els esports de neu

Fotografia de J.Mauri (1912)